دروس، بلوار شهرزاد، ‏خیابان یارمحمدی، کوچه ‏قو، پلاک 6‏ | تلفن : 22575555
Av. Pres. Figueroa Alcorta 3201-3259, Cdad. Autónoma de Buenos Aires, Argentina | تلفن : 00541148026360
نوع ویزا:

تحصیلی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت امضا شده توسط صاحب پاسپورت در صورتی که قبلا به کشور سفر کرده اید و در پاسپورت های قدیمی خود ویزا دارید از آنها کپی تهیه فرمائید 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید شناسنامه و کارت ملی فرم تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده با موجودی حداقل 20 میلیون تومانی گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب یا ثبت شرکت و یا گواهی اشتغال به تحصیل جهت ویزا تحصیلی فرم ریز نمرات تحصیلی و فرم دعوت نامه تحصیلی از دانشگاه آرژانتین و آخرین مدرک تحصیلی ترجمه ریز نمرات و گواهی آخرین مدرک تحصیلی با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه پرداخت هزینه پذیرش تحصیلی

توضیحات:

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور آرژانتین را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند. هنگام در خواست ویزا کشور آرژانیتن شما می توانید در خواست ویزا 1 یا چند بار ورود را بدهید .

شهرهای توریستی آرژانتین:
بوینس آیرس
گورستان رکولتا | Recoleta Cemetery
هاستل | Milhouse Hostel Avenue
کلیسا سوگند خوبان | Basilica del Santisimo Sacramento