خیابان شریعتی، حد فاصل خیابان دولت و پل صدر
51 Kensington Ct, Kensington, London W8, UK | تلفن : 00442073610814
نوع ویزا:

کاری

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی . تکمیل شدۀ فرم فارسی درخواست وقت سفارت. در صورت داشتن دعوتنامه ،اسکن دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده. اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی. یک نسخه تکمیل شدۀ فرم آنلاین درخواست روادید به همراه برگۀ تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت 2 قطعه عکس 4.5*3.5 . اصل و یا کپی دعوتنامۀ معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در انگلستان، شناسنامه و سند ازدواج . اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه مدارک میزبان در انگلستان اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته ، سپرده های بانکی و... اصل و ترجمه رسمی سند ملکی ، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه .

معرفی:

افرادی که جهت انجام امور کاری همچون شرکت در کنگره ، نمایشگاه و یا جلسات تجاری را دارند باید برای این ویزا اقدام نمایند. داشتن دعوتنامه برای اخذ این ویزا الزامی میباشد و متقاضی ملزم به تهیه رزرو هتل نیز می باشد مگر اینکه کسی از دوستان و یا آشنایان او در انگلیس زندگی کند و برای متقاضی یک دعوتنامه علاوه بر دعوتنامه تجاری ارسال کنند. کسانی که جهت شرکت در نمایشگاه یا کنفرانسی در انگلیس ثبت نام کرده اند می توانند از برگه ثبت نام به جای دعوتنامه تجاری استفاده نمایند.

توضیحات:

شما با ویزا بریتانیا می توانید به کشور های انگلستان - ولز - اسکاتلند و ایرلند شمالی مسافرت نمائید . سفارت انگلستان در ایران فعلا تعطیل می باشد و هموطنان جهت دریافت ویزا انگلستان باید به سفارت خانه های بریتانیا در سایر شهرها متنند ابوظبی و استانبول مراجعه نمایند . کشور بریتایا عضو پیمان شنگن نمی باشد و امکان سفر با ویزا شنگن به بریتانیا وجود ندارد .

شهرهای توریستی انگلستان:
بیرمنگام
منچستر
لندن
چشم لندن | London Eye
موزه علم و صنعت | Museum of Science & Industry
کتابخانه جان رایلند | John Rylands Library