x
x
نیاوران، خیابان شهید زینالی، کوچه سوم، پلاک 10 | تلفن : 22834650
Bokhtar St 17, Dushanbe, Tajikistan | تلفن : 00992372210073, 00992372210074
نوع ویزا:

کاری 1 ساله 1 چند ورود

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت جمهوری اسلامی ایران (حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد) دو قطعه عکس جدید (4*3) دو برگ فتوکپی از صفحه اول پاسپورت معرفی نامه شرکت یا نهاد یا سازمان مربوطه ( در معرفی نامه باید اطلاعات کامل فرد یا افرادی که معرفی می شوند درج شده باشد. این اطلاعات شامل شماره پاسپورت - تاریخ صدور - تاریخ اتمام و اعتبار - مشخصات فردی - آدرس - تلفن و ... باشد) تکمیل فرم اپلیکیشن (این فرم برای هر فرد به صورت مجزا تکمیل و ارسال می شود. ) اصل قرار داد با شرکت مربوطه در تاجیکستان و یا معرفی نامه شرکت با فرم سر برگ دار

شهرهای توریستی تاجیکستان:
دوشنبه
تئاتر اپرا و باله | Ayni Opera & Ballet Theatre
پارک | Victory Park
کتابخانه ملی تاجیکستان | National Library of Tajikistan