نیاوران، خیابان شهید زینالی، کوچه سوم، پلاک 10 | تلفن : 22834650
Bokhtar St 17, Dushanbe, Tajikistan | تلفن : 00992372210073, 00992372210074
نوع ویزا:

توریستی 45 روزه 2 بار ورود

اطلاعات ویزا:
قیمت:
30
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت جمهوری اسلامی ایران (حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد) دو قطعه عکس جدید (4*3) دو برگ فتوکپی از صفحه اول پاسپورت معرفی نامه شرکت یا نهاد یا سازمان مربوطه ( در معرفی نامه باید اطلاعات کامل فرد یا افرادی که معرفی می شوند درج شده باشد. این اطلاعات شامل شماره پاسپورت - تاریخ صدور - تاریخ اتمام و اعتبار - مشخصات فردی - آدرس - تلفن و ... باشد) تکمیل فرم اپلیکیشن (این فرم برای هر فرد به صورت مجزا تکمیل و ارسال می شود. )

توضیحات:

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور تاجیکستان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا تاجیکستان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ). ویزاهای توریسیتی کشور تاجیکستان که در بالا آمده است 1 ماه ار تاریخ صدور اعتبار دارند و پس از ورود به تاجیکستان 30 تا 45 روز ( بسته به نوع ویزا ) امکان اقامت در این کشور وجود دارد . اخذ ویزا از سفارت تاجیکستان در دو نوع عادی که حداقل 5 روز و فوری که حداقل 2 روز کاری می باشد .

شهرهای توریستی تاجیکستان:
دوشنبه
هتل شراتون | Sheraton Dushanbe Hotel
هتل لوتوس | Hotel Lotus
هتل تاجیکستان | Hotel Tajikistan