شهرک قدس، خیابان ایران زمین، خیابان چهارم، کوچه آبان پلاک 458 | تلفن : 88092729, 88092728
Obala Maka Dizdara, Sarajevo 71000, Bosnia and Herzegovina | تلفن : 0038733650210
نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 7 ماه 2 قطعه عکس 6 در 4 تمام رخ رنگی با پس زمینه سفید دعوتنامه ( ضمانت نامه )

توضیحات:

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور بوسنی هرزگوین را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا بوسنی هرزگوین با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ) دعوتنامه ( ضمانت نامه ) جهت دریافت ویزا کشور بوسنی و هرزگوین الزامی می باشد فرد دعوت کننده با این دعوت نامه کلیه مسئولیت های شخص مسافر - پزشکی و اقامت و خروج از کشور را به عهده می گیرد . دعوتنامه دارای اعتبار است که به تعیید پلیس بوسنی و هرزگوین رسیده باشد برای ویزا تجاری دعوت نامه علاوه بر پلیس باید به تائید اتاق بازرگانی بوسنی و هرزگوین نیز رسیده باشد .

شهرهای توریستی بوسنی:
سارایوو