نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

- اصل گذرنامه معتبر با بالای 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده). - اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود). - فتوکپی از صفحه 1 گذرنامه وهمچنین از تمام ویزاهای قبلی و مهرهای موجود در گذرنامه . * به علاوه یکسری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش. - اصل فرم درخواست ویزا همراه با امضاء مسافر. * برای افراد همراه (همسر و فرزندان) باید فرم جداگانه امضاء شود. - تکمیل فرم مشخصات فردی 6 رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو. × 2- قطعه عکس 4 - ترجمه انگلیسی شناسنامه (توسط دارالترجمه). - ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه، ... و گواهی اشتغال به تحصیل و ترجمه 3 فیش اخیر حقوق ماهیانه (توسط دارالترجمه). *ترجمه انگلیسی آخرین فیش حقوقی وحکم بازنشستگی برای بازنشستگان. * ذکر تاریخ شروع به کار ، سمت و میزان درآمد در گواهی شغلی الزامی است. - پرینت انگلیسی حساب جاری 6 ماه گذشته با مهر و امضاء * فتوکپی کارت اعتباری * تاریخ افتتاح حساب ، میزان موجودی و گردش حساب حتما قید شود. - ترجمه رسمی اسناد ملکی به نام مسافر با مهر و تائید وزارت امور خارجه.

توضیحات:

اتباع ایرانی جهت ورود به پاناما به ویزا نیاز دارند و قبل از ورود به پاناما می بایستی جهت دریافت ویزا اقدام نمایند . کشور پاناما در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت خانه های پاناما به ایران در ترکیه و قطر قرار دارند .

شهرهای توریستی پاناما:
پاناما سیتی
موزه تنوع زیستی | Biomuseo
کانال پاناما | Panama Canal
هتل والدورف آستوریا | Waldorf Astoria Panama