خیابان پاسداران، خیابان بوستان، خیابان نسترن، پلاک 36 | تلفن : 26118851
Na Hřebenkách 2371/70, Smíchov, 150 00 Praha-Praha 5, Czech Republic | تلفن : 00420257090233
نوع ویزا:

تجاری

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزا:
15
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه . اصل کارت ملی و شناسنامه و کپی . 2 قعطه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید . دعوتنامه از طرف دوستی یا بستگان در صورت نداشتن دعوتنامه رزرو هتل در چک برای کل زمان اقامت و یا مدرکی که نشان دهد در کشور جمهوری چک دارای خانه هستید . برای کودکان اجازه رسمی از پدر یا مادر و یا قیم قانونی . نامه تمکن مالی از بانک به همراه گردش 6 ماه آخر حساب بانکی . گواهی اشتغال به کار با ذکر سایقه و حقوق و یا جواز کسب یا ثبت شرکت . گواهی بازنشستگی . گواهی اشتغال به تحصیل . بیمه مسافرتی .

توضیحات:

رسیدگی به درخواست معمولا 2 هفته کاری زمان نیاز دارد ولی در مواقعی امکان دارد این 2 هفته بیشتر بشود لذا برای دریافت ویزا بهتر است 6 هفته زود تر از تاریخ سفر درخواست ویزا خود را به سفارت تحویل دهید . حضور شخص متقاضی در سفارت الزامی می باشد .

شهرهای توریستی جمهوری چک:
برنو
پراگ
هتل ساویس | Savic Hotel
ساعت نجومی | Astronomical Clock
هتل | Unitas Hotel
x