دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره 10 | تلفن : 22568681
Calle Jerez, 5, 28016 Madrid, Spain | تلفن : 0034913450112
نوع ویزا:

اقامت

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

1- فرم تقاضای ویزا: فرمهای تقاضای ویزا می باید به طور کامل به وسیله خودکار و با حروف بزرگ لاتین به زبان انگلیسی یا اسپانیائی پر گردیده و به تمام اطلاعات خواسته شده در فرم پاسخ داده شود. قید تاریخ تقاضا و امضای فرم توسط متقاضی ضروری است. 2- فتوکپی از صفحات 1 الی 13 گذرنامه- دو سری (تمام صفحات) 3- فتوکپی از بلیط هواپیما دو سری 4- در صورت دارا بودن ویزای قبلی اسپانیا یا ویزای شینگن یک سری فتوکپی از ویزای فوق 5- یک سری فتوکپی از دعوتنامه یا مدارک مورد نیاز برای تقاضای ویزای مورد نظر

توضیحات:

با توجه به ویژگی های خاص این ویزا متقاضی می باید ضمن ارسال نامه أی به کنسولگری مبنی بر ذکر دلایل تقاضای ویزای اقامت فتوکپی مدارکی را که به نظر خود متقاضی برای جواب ویزا مثمر ثمر خواهد بود را نیز ضمیمه نامه فوق نماید. از متقاضیانی که مدارک ارسالی شان برای گرفتن ویزای اقامت کافی و مناسب به نظر می رسد به وسیله تلفن برای مصاحبه با مسئول قسمت ویزا دعوت به عمل خواهد آمد.

تورهای ویژه اسپانیا:
تور فرانسه + اسپانیا + اتریش ویژه 16 شهریور 96
تور دور اسپانیا ویژه 5 و 16 شهریور 96
تور اسپانیا + فرانسه ویژه 19 شهریور 96
شهرهای توریستی اسپانیا:
سویا
ساراگوسا
مادرید
ورزشگاه نیو کمپ بارسلونا | Camp Nou
روکوسینکادو
لورو پارک | Loro Parque