نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه . عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید . دعوتنامه از بوتسوانا . ( در صورت داشتن دعوتنامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود ) فرم ( برگه زرد ) واکسیناسیون . رزرو بلیط هواپیما . فرم ویزا جیبوتی . نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی . اطلاعات شخصی کارت ملی و شناسنامه

معرفی:

اتباع ایرانی می توانند در مرز این کشور نیز، برای ویزا اقدام کنند.

توضیحات:

در حال حاضر کشور جبوتی در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت خانه های جبوتی به ایران در شهر کویت سینی کویت، آنکارا در ترکیه، ابوظبی در امارات و دوحه در قطر قرار دارند. ایران نیز در جیبوتی سفارت نداشته و نزدیک ترین سفارت ایران به این کشور، در کشور اتیوپی و در شهر آدیس آبابا قرار دارد.

شهرهای توریستی جیبوتی:
جیبوتی