نوع ویزا:

توریستی دو ماهه فوری

اطلاعات ویزا:
قیمت:
315/000 تومان
مدت اقامت:
30
مدت اعتبار ویزا:
60
مدت اخذ ویزا:
10
مدارک:

اسکن رنگی از پاسپورت . اسکن رنگی از عکس 6 در 4 با پس زمینه سفید . آدرس کامل محل کار و محل سکونت و نوع کار متقاضی .

معرفی:

ویزا توریستی سنگاپور از تاریخ صدور دارای 2 ماه اعتبار است و شما پس از ورود به سنگاپور 30 روز می توانید در این کشور بمانید .

توضیحات:

کشور سنگاپور در جمهوری اسلامی ایران سفارت خانه ندارد و افرادی و قصد سفر به این کشور از ایران را دارند می توانند توسط آژانس های مسافرتی ( وب سایت قاره پیما کلیه امور اخذ ویزا سنگاپور را انجام میدهد ) جهت دریافت ویزا این کشور اقدام نمایند . ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارتخانه های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس های مسافرتی که با آژانس هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و یا در مرزهای ورودی انجام می شود.

شهرهای توریستی سنگاپور:
سنتوسا
سنگاپور
باغ ملی ارکیده | National Orchid Garden
محله چینی ها | Chinatown
جنگل ابر | Gardens by the Bay
x