Estoril 755, Las Condes, Región Metropolitana, Chile | تلفن : 00560236232723
نوع ویزا:

توریستی 15 روزه

اطلاعات ویزا:
مدت اقامت:
15
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

1- 2 قظعه عکس - که تاریخ تون حداقل برای 3 ماه پیش باشد 2- کپی تمام صفحات پاسپورت 3- کپی از نامه پذیرش، یا برگه ای که ثابت کند شما برای دلیل خاصی اون کشور راهی میشوید 4- کپی از بلیط هواپیما 5- کپی از عدم سو پیشینه 6 - نامه تمکن با گردش مالی حداقل 3 ماه قبل 7 - کپی از چک اپ کامل پزشکی که توسط متخصص انجام شود

توضیحات:

ویزا ابتدا باید با تلفن یا ایمیل با سفارت ارتباط برقرار و مدارک لازم برای انها فرستاده شود. درنهایت با اطلاع سفارت بصورت یک روزه ویزا حضوری دریافت می شود.برای سفر به شیلی می توان از خطوط هوایی امارات و قطر استفاده کرد که از ایران به کشور مربوطه و سپس به سائوپائولو برزیل و نهایتا به سانتیاگو پرواز انجام می شود

شهرهای توریستی شیلی:
سانتیاگو
لاسرنا
باغ قلب لاسرنا | Jardin del Corazon
هتل وگاسور لاسرنا | Hotelera Vegasur
هتل کاباناس لاسرنا | Hotel y Cabanas Mar De Ensueno