بلوار آفریقا (جردن)، خیابان گل آذین، پلاک 4 | تلفن : 22051255, 22051256
Diplomatic St, Doha, Qatar | تلفن : 0097444831550
نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اقامت:
28
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه کپی شناسنامه و کارت ملی 2 قطعه عکس 6 در 4 رزرو قطعی هتل و هواپیما

توضیحات:

مدت زمان برای صدور ویزا قطر حداقل 15 روز کاری می باشد . ویزا قطر از تاریخ صدور دارای 1 ماع اعتبار می باشد و پس از ورود 28 روز اجازه اقامت در این کشور داده می شود . جهت صدور ویزا داشتن 3 روز رزرو هتل کافی می باشد ولی در صورتی که بیشتر از 3 روز اقامت شما به طول بینجامد حتما باید برای مدت اقامت هتل رزرو نمائید وگرنه هنگام خروج به مشکل بر خواهید خورد .

شهرهای توریستی قطر:
دوحه
موزه هنرهای اسلامی | Museum of Islamic Art