شهرک غرب، فاز 2، بلوار ایوانک، خیابان زرافشان شمالی، کوچه دوم، پلاک 25 | تلفن : 88072444
40, Jalan U Thant, Taman U Thant, 55000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia | تلفن : 0060342514824
نوع ویزا:

اجتماعی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتر از تاریخ ویزا درخواستی . فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) . کارت ملی و شناسنامه . 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش . در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج . نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی . گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) . پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) . گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) . گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) . بیمه مسافرتی . سند مالکیت ( در صورت وجود ) . رزرو هتل و بلیط هواپیما .

معرفی:

این نوع ویزا با دعوت شخص و یا شرکتی در مالزی و یا اقوام نزدیک قابل دریافت می باشد ( برای خانواده دانشجویان ایرانی بسیار مناسب است ) و دارای اعتباز بین 2 تا 6 ماه است .

تورهای ویژه مالزی:
تور ترکیبی کوالالامپور و لنکاوی ویژه تیر ماه
تور ترکیبی 4 شب کوالالامپور + 3 شب سنگاپور ویژه تیر 97
تور 8 روزه کوالالامپور ویژه تیر 97
شهرهای توریستی مالزی:
کوالالامپور
لنکاوی
جزایر بورنئو
موزه گربه | Cat Museum
ارتفاعات گنتینگ | Genting Highlands
پارک آبی سان وی لاگون | Sunway Lagoon Theme Park