شهرک غرب، فاز 2، بلوار ایوانک، خیابان زرافشان شمالی، کوچه دوم، پلاک 25 | تلفن : 88072444
40, Jalan U Thant, Taman U Thant, 55000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia | تلفن : 0060342514824
نوع ویزا:

اقامت

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتر از تاریخ ویزا درخواستی . فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) . کارت ملی و شناسنامه . 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش . در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج . نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی . گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) . پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) . گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) . گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) . بیمه مسافرتی . سند مالکیت ( در صورت وجود ) . رزرو هتل و بلیط هواپیما .

توضیحات:

در این نوع ویزا فرد حتما باید 40 هزار دلار در یکی از بخش های اقتصادی مالزی ( خانه یا بورس یا بانک ) سرمایه گذاری کند و اعتبار این ویزا 5 سال می باشد و تمام امکاناتی که یک شهروند مالزییایی دارد با این ویزا در اختیار شما نیز قرار می گیرد و امکان دریافت ویزا برای اعضای خانواده خود را نیز با این ویزا دارید .

تورهای ویژه مالزی:
تور مالزی ویژه پاییز 96
تور مالزی + سنگاپور ویژه پاییز 96
شهرهای توریستی مالزی:
پینانگ
پتالینگ جایا
ملاکا
پارک آبی سان وی لاگون | Sunway Lagoon Theme Park
دنیای زیر آب لنکاوی | Underwater World Langkawi
معبد مارهای سمی | Snake Temple