سعادت آباد، علامه جنوبی، پلاک 143 | تلفن : 88684831
5, Vakil Lane, Mandi House, New Delhi, Delhi 110001, India | تلفن : 00911123329601
نوع ویزا:

توریستی 15 روزه

اطلاعات ویزا:
مدت اقامت:
15
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت 2 قطعه عکس بلیط هواپیما رزرو هتل

توضیحات:

اتباع ایرانی جهت ورود به نپال به ویزا نیاز ندارند و ویزا در مرز ورودی نپال صادر می شود با پرداخت مبلغی مابین 25 تا 100 دلار (بسته به زمان اقامت)، ارائه یک قطعه عکس (اگر همراهتان نداشتید می توانید از عکاسی داخل فرودگاه تهیه کنید) و همینطور پرکردن فرم مخصوصی امکان پذیر است. بیشترین زمانی که می توانید در این کشور اقامت داشته باشید، 150 روز است. برای هر روز اضافه نیز می توانید با پرداخت دو دلار اجازه اقامت بگیرید.

شهرهای توریستی نپال:
کاتماندو
میدان دوربار کاتماندو | Kathmandu Durbar Square
معبد پاشوپاتینات | Pashupatinath Temple
باغ آرزوها | Garden of Dreams