فرمانیه، خیابان سنبل، خیابان ارغوان غربی، پلاک 60 | تلفن : 23660000
Duinweg 20, 2585 JX Den Haag, Netherlands | تلفن : 0031703384001, 0031703384000
نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتر از تاریخ ویزا درخواستی . فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) . کارت ملی و شناسنامه . 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش . در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج . نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی . گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) . پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) . گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) . گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) . بیمه مسافرتی . سند مالکیت ( در صورت وجود ) . رزرو هتل و بلیط هواپیما .

معرفی:

ویزای توریستی هلند، به کسانی تعلق می گیرد که با هدف گردشگری، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را در این کشور دارند. کشور هلند عضو اتحاد شنگن است از این رو برای سفر به هلند نیاز به ویزا شنگن خواهید داشت.

شهرهای توریستی هلند:
لاهه
رتردام
آمستردام
پل اراسموس | Erasmus Bridge
موزه مادام توسو | madame tussauds museum
ساختمان دِ رتردام | De Rotterdam