فرمانیه، خیابان سنبل، خیابان ارغوان غربی، پلاک 60 | تلفن : 23660000
Duinweg 20, 2585 JX Den Haag, Netherlands | تلفن : 0031703384001, 0031703384000
نوع ویزا:

خانوادگی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتر از تاریخ ویزا درخواستی . فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) . کارت ملی و شناسنامه . 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش . در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج . نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی . گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) . پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) . گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) . گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) . بیمه مسافرتی . سند مالکیت ( در صورت وجود ) . رزرو هتل و بلیط هواپیما .

شهرهای توریستی هلند:
آمستردام
لاهه
رتردام
موزه مادام توسو | madame tussauds museum
هتل هیلتون | Hilton Hotel Amsterdam
موزه ونگوگ | van gogh museum