خیابان شهید مطهری، خیابان میرعماد، شماره 46 | تلفن : 88755103
5, Vakil Lane, Mandi House, New Delhi, Delhi 110001, India | تلفن : 00911123329601
نوع ویزا:

تحقیقاتی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزا:
30
مدارک:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه 2- اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان 3- اصلAffiliation letter (نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن 4- هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی 5- شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل 6- برنامه سفر 7- دوازده قطعه عکس

توضیحات:

معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند .صدور این ویزا بطور معمول یک ماه طول می کشد.

شهرهای توریستی هندوستان:
جیپور
آگرا
دهلی نو
قطب منار | Qutub Minar
معبد آکشاردام | Akshardam Temple
تاج محل | Taj mahal