55 Trần Phú, Điện Biên, Ba Đình, Hà Nội, Vietnam
نوع ویزا:

توریستی

اطلاعات ویزا:
مدت اعتبار ویزا:
طبق تاریخ پرواز
مدارک:

اصل پاسپورت 2 قطعه عکس بلیط هواپیما رزرو هتل

توضیحات:

توجه کنید که شرایط دریافت ویزا کامبوج برای اتباع ایرانی سخت تر شده است و برای دریافت ویزا نیاز به معرفی نامه از آژانس معتبری در کامبوج دارید.

شهرهای توریستی کامبوج:
سیم ریپ
معبد انگکور وات | Angkor Wat
روستای شناور چونگ خناس | Chong Kneas Floating Village
معبد بانتی کدی | Banteay Kdei