ویزای توریستی کرواسی

ویزای کرواسی لیست ویزاهای کرواسی
  • قیمت
    81 دلار
  • مدت اقامت
    15 روز
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

فرم درخواست ویزا . اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه . 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید که در 6 ماه اخیر گرفته شده باشد . بلیط رفت و برگشت هواپیما . رزرو هتل . بیمه نامه مسافرتی و پزشکی . گواهی تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی . مدارک شغلی : گواهی اشتغال و یا جواز کسب و یا ثبت شرکت . گواهی بازنشستگی . نامه اشتغال به تحصیل .

توضیحات

در صورت اخذ ویزا توریستی کرواسی اجازه اقامت 14 روزه به شما داده می شود . سفارت کرواسی برای انجام در خوایت ویزا شما حداقل 14 روز کاری زمان نیاز دارد و در بعضی مواقع این امکان وجود دارد که بیشتر از 14 روز هم روند رسیدگی به طوب بینجامد . در صورت داشتن ویزا شنگن معتر نیازی به دریافت ویزا کرواسی نیست .

برچسب ها