ویزای توریستی نیوزلند

ویزای نیوزیلند لیست ویزاهای نیوزیلند
  • قیمت
    165 دلار
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    30 روز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده). - فتوکپی از تمام صفحات گذرنامه جدید و باطله و ویزاهای معتبر. - تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل). - 3 قطعه عکس 5/4×5/3 رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو با ذکر نام و نام خانوادگی پشت عکس. - ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار یا روزنامه رسمی یا پروانه کسب با ذکر نام و مهر و امضاء، با مهر و تائید دادگستری. - ترجمه انگلیسی حساب جاری بانکی 6 ماه گذشته با مهر و تائید دادگستری. - ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر با مهر و تائید دادگستری. - ترجمه انگلیسی کارت پایان خدمت آقایان با مهر و تائید دادگستری.

توضیحات

برای این نوع ویزا متقاضی عموماً شرایط زیر را بایستی داشته باشد: 1. ویزای کشورهای خارجی خصوصاً اروپا را داشته باشد 2. فردی از اقوام نزدیک در نیوزیلند داشته باشد که اقامت دائم یا شهروندی این کشور را دارد. 3.توانایی در اثبات بازگشت به ایران در صورت صدور ویزا . مدت اقامت با این ویزا یک تا سه ماه خواهد بود.

برچسب ها