ویزای توریستی آلمان

  • قیمت
    60 یورو
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    90 روز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی . فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) . کارت ملی و شناسنامه . 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش . در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج . نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی . بیمه مسافرتی . سند مالکیت ( در صورت وجود ) . رزرو هتل و بلیط هواپیما .

توضیحات

برچسب ها