ویزای توریستی بلیز

  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل گذرنامه معتبر با بالای 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضا شده) اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود) فتوکپی از صفحه 1 گذرنامه وهمچنین از تمام ویزاهای قبلی و مهرهای موجود در گذرنامه به علاوه یک سری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش اصل فرم درخواست ویزای همراه با امضای مسافر برای افراد همراه (همسر و فرزندان) باید فرم جداگانه امضا شود تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل) 2 قطعه عکس 4*6 رنگی، زمینه سفید و کاملا از رو به رو ترجمه انگلیسی شناسنامه (توسط دارالترجمه). ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه و گواهی اشتغال به تحصیل و ترجمه 3 فیش اخیر حقوق ماهیانه (توسط دارالترجمه) ترجمه انگلیسی آخرین فیش حقوقی و حکم بازنشستگی برای بازنشستگان ذکر تاریخ شروع به کار، سمت و میزان درآمد در گواهی شغلی الزامی است پرینت انگلیسی حساب جاری 6 ماه گذشته با مهر و امضا (توسط بانک) فتوکپی کارت اعتباری (در صورت وجود) تاریخ افتتاح حساب، میزان موجودی و گردش حساب حتما قید شود. (تاریخ حساب 2 هفته اخیرباشد) ترجمه رسمی اسناد ملکی به نام مسافر با مهر و تائید وزارت امور خارجه

توضیحات

کشور بلیز در ایران سفارت ندارد و نزدیک ترین سفارت خانه بلیز به ایران در امارات قرار دارد.

برچسب ها