ویزای توریستی استونی

ویزای استونی لیست ویزاهای استونی
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    90 روز
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماهه 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی تمام رخ بدون روتوش با پس زمینه سفید کارت ملی و شناسنامه در صورت داشتن ملک سند مالکیت که به انگلیسی ترجمه شده باشد گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و ثبت شرکت گواهی بازنشستگی گواهی اشتغال به تحصیل نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی رزرو بلیط هواپیما و هتل بیمه مسافرتی

توضیحات

حداقل 45 روز قبل از تاریخ سفر اقدام به درخواست ویزا نمایید . در سفارت فنلاند در تهران تنها ویزا شنگن صادر می شود و ویزای ملی کشور استونی صادر نمی شود. طولانی ترین نوع ویزای شنگن به شما اجازه اقامت 90 روزه در اتحادیه اروپا را می دهد.

برچسب ها