ویزای توریستی سنت کیتس و نویس

ویزای سنت کیتس و نویس لیست ویزاهای سنت کیتس و نویس
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل گذرنامه معتبر با بالای 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضا شده). اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود) فتوکپی از صفحه 1 گذرنامه و همچنین از تمام ویزاهای قبلی و مهرهای موجود در گذرنامه * به علاوه یک سری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش اصل فرم درخواست ویزا همراه با امضای مسافر 2 قطعه عکس 6*4 رنگی، زمینه سفید و کاملا از رو به رو - ترجمه انگلیسی شناسنامه (توسط دارالترجمه) ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه، ... و گواهی اشتغال به تحصیل و ترجمه 3 فیش اخیر حقوق ماهیانه (توسط دارالترجمه) *ترجمه انگلیسی آخرین فیش حقوقی وحکم بازنشستگی برای بازنشستگان * ذکر تاریخ شروع به کار، سمت و میزان درآمد در گواهی شغلی الزامی است پرینت انگلیسی حساب جاری 6 ماه گذشته با مهر و امضا (توسط بانک) * فتوکپی کارت اعتباری (در صورت وجود) * تاریخ افتتاح حساب ، میزان موجودی و گردش حساب حتما قید شود (تاریخ حساب 2 هفته اخیر باشد) ترجمه رسمی اسناد ملکی به نام مسافر با مهر و تائید وزارت امور خارجه

توضیحات

سنت کیتس در ایران سفارت ندارد. فهرست کشورهایی که سنت کیتس در آنها سفارت دارد، عبارت است از: بلژیک، کانادا، کوبا، جامائیکا، تایوان، بریتانیا و آمریکا.

برچسب ها