ویزای توریستی سوازیلند

ویزای سوازیلند لیست ویزاهای سوازیلند
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید دعوت نامه از سوازیلند (در صورت داشتن دعوت نامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود) فرم (برگه زرد) واکسیناسیون رزرو بلیط هواپیما فرم ویزای سوازیلند نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی اطلاعات شخصی کارت ملی و شناسنامه

توضیحات

در حال حاضر کشور سوازیلند در ایران سفارت ندارد و نزدیک ترین سفارت خانه های سوازیلند به ایران در کویت، امارات و قطر قرار دارند.

برچسب ها