ویزای توریستی فیجی

  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید دعوت نامه از فیجی (در صورت داشتن دعوتنامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود) رزرو بلیط هواپیما فرم ویزا فیجی نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی اطلاعات شخصی کارت ملی و شناسنامه

توضیحات

در حال حاضر کشور فیجی در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت خانه های فیجی به ایران در امارات قرار دارد.

برچسب ها