ویزای تجاری الجزایر

ویزای الجزایر لیست ویزاهای الجزایر
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید (در چند ماه اخیر گرفته شده باشد و عکس پاسپورت نباشد) کپی کارت ملی و شناسنامه دعوت نامه از شرکت الجزایری رزرو بلیط هواپیما و هتل

توضیحات

برچسب ها