ویزای توریستی الجزایر

ویزای الجزایر لیست ویزاهای الجزایر
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید (در چند ماه اخیر گرفته شده باشد و عکس پاسپورت نباشد) کپی کارت ملی و شناسنامه رزرو بلیط هواپیما و هتل

توضیحات

ویزای توریستی الجزایر به اتباع ایرانی به ندرت داده می شود، مگر اینکه از فردی در الجزایر دعوت نامه داشته باشید که در این صورت هم بسیار کم پیش می آید.

برچسب ها