ویزای توریستی فوری اروگوئه

ویزای اروگوئه لیست ویزاهای اروگوئه
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    -
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

1اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 7 ماه 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 با پس زمینه سفید گواهی تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی مشخصات فردی گواهی اشتغال به کار یا پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا گواهی دانشجویی و یا بازنشستگی رزرو هتل و بلیط هواپیما به اروگوئه

توضیحات

برچسب ها