ویزای توریستی وانواتو

ویزای وانواتو لیست ویزاهای وانواتو
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید دعوت نامه از وانواتو ( در صورت داشتن دعوت نامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود) رزرو بلیط هواپیما فرم ویزا وانواتو نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی اطلاعات شخصی کارت ملی و شناسنامه

توضیحات

وانواتو در ایران سفارت ندارد و برای دریافت ویزای این کشور، می توانید به سفارت خانه هایش در کشورهای استرالیا، بلژیک، چین و فیجی مراجعه کنید.

برچسب ها