ویزای عادی توریستی 2 بار ورود هنگ کنگ

ویزای هنگ کنگ لیست ویزاهای هنگ کنگ
  • قیمت
    180 دلار
  • مدت اقامت
    90 روز
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار گواهی تمکن مالی با حداقل موجودی 20 میلیون تومان و گردش 3 ماه آخر حساب بانکی به انگلیسی گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و میزان حقوق و مدت اشتغال در شغل و یا جواز کسب با ترجمه رسمی به انگلیسی 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید رزرو هتل و پرواز چک ضمانت به مبلغ 15 تا 20 میلیون تومان

توضیحات

ویزا های عادی توریستی هنگ کنگ 3 ماه اعتبار دارند و بنا به نوع ویزا شما امکان 2 یا 3 بار ورود به کشور هنگ کنگ را در این 3 ماه دارید و پس از هر بار ورود 14 روز اجازه اقامت در این کشور را دارید. ویزا هنگ کنگ فقط به صورت عادی می باشد و حداقل 45 روز کاری زمان می برد.

برچسب ها