ویزای توریستی صربستان

ویزای صربستان لیست ویزاهای صربستان
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل پاسپورت . 2 قطعه عکس 6 در 4 با پس زمینه سفید که به تازگی ( در 6 ماه اخیر ) گرفته شده باشد . فرم درخواست ویزا صربستان که می بایستی تکمیل نمائید . بیمه مسافرتی گواهی تمکن مالی از بانک ( با حدود 40 میلیون تومان موجودی ) . بلیط رفت و برگشت . واچر هتل برای کل زمان اقامت . دعوتنامه از صربستان (با تایید شهرداری در صربستان) – دعوتنامه تجاری صربستان (شرکت صربی) / دعوتنامه بازدید از دوست در صربستان / دعوتنامه بازدید از بستگان در صربستان باید برای خود مسافر و سفارت صربستان در تهران، ایمیل شود.

توضیحات

کشور صربستان عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن نمی باشد و ویزا صربستان یه صورت National می باشد . جهت دریافت ویزا صربستان نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا صربستان برای شخص مسافر نماید . توجه داشته باشید در حال حاضر گرفتن ویزا توریسیتی برای صربستان بسیار سخت می باشد ولی با داشتن مدارک ویزا تجاری و ویزای بازدید از دوست و ویزای بازدید از اقوام براحتی صادر می شود . جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت صربستان در تهران به نشانی اینترنتی tehran.mfa.gov.rs مراجعه نمائید . ( از این سایت می توانید فرم درخواست ویزا صربستان را نیز دریافت نمائید ) .

برچسب ها