ویزای کاری بریتانیا

ویزای انگلستان لیست ویزاهای انگلیس
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی . تکمیل شدۀ فرم فارسی درخواست وقت سفارت. در صورت داشتن دعوتنامه ،اسکن دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده. اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی. یک نسخه تکمیل شدۀ فرم آنلاین درخواست روادید به همراه برگۀ تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت 2 قطعه عکس 4.5*3.5 . اصل و یا کپی دعوتنامۀ معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در انگلستان، شناسنامه و سند ازدواج . اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه مدارک میزبان در انگلستان اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته ، سپرده های بانکی و... اصل و ترجمه رسمی سند ملکی ، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه .

توضیحات

شما با ویزا بریتانیا می توانید به کشور های انگلستان - ولز - اسکاتلند و ایرلند شمالی مسافرت نمائید . سفارت انگلستان در ایران فعلا تعطیل می باشد و هموطنان جهت دریافت ویزا انگلستان باید به سفارت خانه های بریتانیا در سایر شهرها متنند ابوظبی و استانبول مراجعه نمایند . کشور بریتایا عضو پیمان شنگن نمی باشد و امکان سفر با ویزا شنگن به بریتانیا وجود ندارد .

برچسب ها