ویزای توریستی بریتانیا

ویزای انگلستان لیست ویزاهای انگلیس
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی . تکمیل شدۀ فرم فارسی درخواست وقت سفارت. در صورت داشتن دعوتنامه ،اسکن دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده. اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی. یک نسخه تکمیل شدۀ فرم آنلاین درخواست روادید به همراه برگۀ تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت 2 قطعه عکس 4.5*3.5 . اصل و یا کپی دعوتنامۀ معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در انگلستان، شناسنامه و سند ازدواج . اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه مدارک میزبان در انگلستان اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته ، سپرده های بانکی و... اصل و ترجمه رسمی سند ملکی ، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه .

توضیحات

شما با ویزا بریتانیا می توانید به کشور های انگلستان - ولز - اسکاتلند و ایرلند شمالی مسافرت نمائید . سفارت انگلستان در ایران فعلا تعطیل می باشد و هموطنان جهت دریافت ویزا انگلستان باید به سفارت خانه های بریتانیا در سایر شهرها متنند ابوظبی و استانبول مراجعه نمایند . کشور بریتایا عضو پیمان شنگن نمی باشد و امکان سفر با ویزا شنگن به بریتانیا وجود ندارد . ویزای توریستی انگلستان به افرادی تعلق می گیرد که با هدف گردش و تفریح یا دیدار با خانواده می خواهند به این کشور سفر کنند. اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. برای گرفتن وقت از سفارت انگلیس در تهران، لازم است فرم تقاضای ویزای انگلستان را که به صورت آنلاین در وب سایت سفارت انگلیس قرار دارد، تکمیل نمایید. بعد از انجام مراحل آنلاین، وقت سفارت انگلیس، تعیین شده و از طریق ایمیل به طور خودکار به آدرس ایمیلی که در زمان تکمیل فرم وارد کرده اید، ارسال می شود.

برچسب ها