ویزای تجاری تاجیکستان

ویزای تاجیکستان لیست ویزاهای تاجیکستان
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل پاسپورت جمهوری اسلامی ایران (حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد) دو قطعه عکس جدید (4*3) دو برگ فتوکپی از صفحه اول پاسپورت معرفی نامه شرکت یا نهاد یا سازمان مربوطه ( در معرفی نامه باید اطلاعات کامل فرد یا افرادی که معرفی می شوند درج شده باشد. این اطلاعات شامل شماره پاسپورت - تاریخ صدور - تاریخ اتمام و اعتبار - مشخصات فردی - آدرس - تلفن و ... باشد) تکمیل فرم اپلیکیشن (این فرم برای هر فرد به صورت مجزا تکمیل و ارسال می شود. ) اصل قرار داد با شرکت مربوطه در تاجیکستان و یا معرفی نامه شرکت با فرم سر برگ دار

توضیحات

برچسب ها