ویزای تجاری مولتی 1 ساله فوری چین

  • قیمت
    1150 دلار
  • مدت اقامت
    30 روز
  • زمان اعتبار
    360 روز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل گذرنامه با حداقل اعتبار یکسال، 2 قطعه عکس رنگی 6x4، تمکن مالی حداقل مانده حساب 13 میلیون تومان، رزرو هتل ، رزرو پرواز

توضیحات

برای دریافت این ویزا حداقل یک ویزای مولتی 6 ماهه چین و یا 4 ویزای قبلی داشته باشید.

برچسب ها