ویزای تجاری بلغارستان

ویزای بلغارستان لیست ویزاهای بلغارستان
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعنبار 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید ( عکس پاسپورت نباشد ) رزرو بلیط هواپیما و هتل دعوتنامه از آژانس های معتبر بلغارستان فرم تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی گواهی اشتغال به کار و یا تحصیل جواز کسب و یا ثبت شرکت

توضیحات

حضورشخصی کلیه متقاضیان برای انگشت نگاری ده انگشت و عکس های دیجیتالهمراهبا ارائه فرم درخواست ویزا در بخش کنسولی سفارت بلغارستان الزامیست.

برچسب ها