ویزای تجاری بوسنی

ویزای بوسنی و هرزگوین لیست ویزاهای بوسنی و هرزگوین
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 7 ماه 2 قطعه عکس 6 در 4 تمام رخ رنگی با پس زمینه سفید دعوتنامه ( ضمانت نامه )

توضیحات

دعوتنامه ( ضمانت نامه ) جهت دریافت ویزا کشور بوسنی و هرزگوین الزامی می باشد فرد دعوت کننده با این دعوت نامه کلیه مسئولیت های شخص مسافر - پزشکی و اقامت و خروج از کشور را به عهده می گیرد . دعوتنامه دارای اعتبار است که به تعیید پلیس بوسنی و هرزگوین رسیده باشد برای ویزا تجاری دعوت نامه علاوه بر پلیس باید به تائید اتاق بازرگانی بوسنی و هرزگوین نیز رسیده باشد .

برچسب ها