ویزای توریستی بوسنی

ویزای بوسنی و هرزگوین لیست ویزاهای بوسنی و هرزگوین
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 7 ماه 2 قطعه عکس 6 در 4 تمام رخ رنگی با پس زمینه سفید دعوتنامه ( ضمانت نامه )

توضیحات

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور بوسنی هرزگوین را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا بوسنی هرزگوین با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ) دعوتنامه ( ضمانت نامه ) جهت دریافت ویزا کشور بوسنی و هرزگوین الزامی می باشد فرد دعوت کننده با این دعوت نامه کلیه مسئولیت های شخص مسافر - پزشکی و اقامت و خروج از کشور را به عهده می گیرد . دعوتنامه دارای اعتبار است که به تعیید پلیس بوسنی و هرزگوین رسیده باشد برای ویزا تجاری دعوت نامه علاوه بر پلیس باید به تائید اتاق بازرگانی بوسنی و هرزگوین نیز رسیده باشد .

برچسب ها