ویزای توریستی پرو

  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه . عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید . دعوتنامه از پرو . ( در صورت داشتن دعوتنامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود ) رزرو بلیط هواپیما . فرم ویزا پرو . نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی . اطلاعات شخصی . کارت ملی و شناسنامه .

توضیحات

اتباع ایرانی جهت ورود به پرو به ویزا نیاز دارند . کشور پرو در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت پرو در ایران در ترکیه و قطر و کویت قرار دارند.

برچسب ها