ویزای توریستی رومانی

ویزای رومانی لیست ویزاهای رومانی
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا توریستی کشور رومانی : اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار که توسط صاحب پاسپورت امضا شده باشد . کارت کلی و شناسنامه 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 با پس زمینه سفید ( عکس پاسپورت نباشد ) در صورتیکه خود شخص جهت ویزا اقدام کند مدارک زیر نیز نیاز است : فرم تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی ( میزان موجودی هر چه قدر بیشتر باشد بهتر است ) . بیمه مسافرتی برای تمام روز های اقامت . دعوتنامه رزرو هتل . گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب و ثبت شرکت و یا گداهی اشتغال به تحصیل و یا گواهی بازنشستگی . حضور شخص متقاضی در این ویزا در محل سفارت الزامی می باشد .

توضیحات

برچسب ها