ویزای توریستی سیریلانکا

ویزای سری لانکا لیست ویزاهای سری لانکا
  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

2 قطعه عکس فتوکپی از صفحه اعتبار پاسپورت و مشخصات بلیط رفت وبرگشت پاسپورت

توضیحات

اتباع ایرانی جهت سفر به سری لانکا و اقامت تا 1 ماه در سری لانکا رایگان می باشد چنانچه قصد دارید بیشتر از 1 ماه در سری لانکا اقامت داشته باشید بعد از 1 ماه به مقامات این کشور مراجعه و درخواست تمدید ویزا خود را نمائید ( تا 9 ماه امکان تمدید ویزا سری لانکا وجود دارد )

برچسب ها