ویزای توریستی سنگال

  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل پاسپورت با اعتیار حداقل 6 ماه . 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید . رزرو بلیط هواپیما . رزرو هتل . واکسن تب زرد . فرم سفارت . اطلاعات فردی . کپی کارت ملی و شناسنامه .

توضیحات

اتباع ایرانی جهت ورود به سنگال نیاز به دریافت ویزا دارند و این ویزا باید قبل از مسافرت به این کشور دریافت شود . جهت دریافت ویزا سنگال نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا سنگال برای شخص مسافر نمایند .

برچسب ها