ویزای توریستی عادی سوئیس

  • قیمت
    300/000 تومان
  • مدت اقامت
    15 روز
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی . فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) . کارت ملی و شناسنامه . 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش . در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج . نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی . گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) . پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) . گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) . گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) . بیمه مسافرتی . سند مالکیت ( در صورت وجود ) . رزرو هتل و بلیط هواپیما .

توضیحات

اخذ ویزای توریستی کشور سوئیس، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود بازخواهد گشت.

برچسب ها