ویزای توریستی 15 روزه شیلی

  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    15 روز
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

1- 2 قظعه عکس - که تاریخ تون حداقل برای 3 ماه پیش باشد 2- کپی تمام صفحات پاسپورت 3- کپی از نامه پذیرش، یا برگه ای که ثابت کند شما برای دلیل خاصی اون کشور راهی میشوید 4- کپی از بلیط هواپیما 5- کپی از عدم سو پیشینه 6 - نامه تمکن با گردش مالی حداقل 3 ماه قبل 7 - کپی از چک اپ کامل پزشکی که توسط متخصص انجام شود

توضیحات

ویزا ابتدا باید با تلفن یا ایمیل با سفارت ارتباط برقرار و مدارک لازم برای انها فرستاده شود. درنهایت با اطلاع سفارت بصورت یک روزه ویزا حضوری دریافت می شود.برای سفر به شیلی می توان از خطوط هوایی امارات و قطر استفاده کرد که از ایران به کشور مربوطه و سپس به سائوپائولو برزیل و نهایتا به سانتیاگو پرواز انجام می شود

برچسب ها