ویزای چند بار ورود قبرس

  • قیمت
    20 یورو
  • مدت اقامت
    -
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار . 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید . بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی . رزرو هتل . گواهی اشتغال به کار نامه تائیدیه از سازمان یا نهاد برای شرکت متقاضی در کنفرانس نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی . کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی . پاسپورت های قبلی به همراه کپی . کپی شناسنامه و کارت ملی . گذرنامه با حداقل 1 سال اعتبار کپی سند مالکیت تائید شده ایران

توضیحات

برچسب ها