ویزای توریستی قطر

  • قیمت
    -
  • مدت اقامت
    28 روز
  • زمان اعتبار
    طبق تاریخ پرواز
  • گرفتن زمان
    -
اسناد مورد احتیاج

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه کپی شناسنامه و کارت ملی 2 قطعه عکس 6 در 4 رزرو قطعی هتل و هواپیما

توضیحات

مدت زمان برای صدور ویزا قطر حداقل 15 روز کاری می باشد . ویزا قطر از تاریخ صدور دارای 1 ماع اعتبار می باشد و پس از ورود 28 روز اجازه اقامت در این کشور داده می شود . جهت صدور ویزا داشتن 3 روز رزرو هتل کافی می باشد ولی در صورتی که بیشتر از 3 روز اقامت شما به طول بینجامد حتما باید برای مدت اقامت هتل رزرو نمائید وگرنه هنگام خروج به مشکل بر خواهید خورد .

برچسب ها