شرایط دریافت ویزای توریستی فرانسه | مدارک مورد نیاز

zahra جمعه 18 آبان 1397

فرانسه، یکی از کشورهای اروپای غربی است که شهرهای زیبا و جاذبه های گردشگری بسیاری دارد. از این رو یکی از محبوب ترین مقاصد در بین گردشگران دنیا محسوب می شود. برای این که بتوانید به این کشور سفر کنید باید ویزای توریستی فرانسه را دریافت نمایید. این ویزا برای افرادی که قصد سفر به فرانسه را دارند صادر شده و مدت آن نیز سه ماه است. در ادامه این مطلب با مراحل دریافت ویزا و مدارک موردنیاز برای آن آشنا خواهید شد. در ادامه شرایط ویزای توریستی فرانسه و دریافت ویزای توریستی فرانسه را برای شما توضیح خواهیم داد ...ویزای توریستی فرانسه

شرایط ویزای توریستی فرانسه : دریافت ویزای توریستی فرانسه

افرادی که به منظور تفریح و گردش قصد سفر به فرانسه را دارند یا برای دیدار با اعضای خانواده شان به آن جا می روند، می توانند ویزای توریستی این کشور را دریافت نمایند. مدت اعتبار این ویزا سه ماه است و گردشگر باید قبل از تمام شدن زمان ویزا، کشور فرانسه را ترک کرده باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزا

شرایط ویزای توریستی فرانسه : مرحله ی اول: درخواست ویزا

در مرحله ی اول باید فرم درخواست ویزای کشور مورد نظر خود را گرفته و پر کنید. این فرم را می توانید از بخش ویزای سفارت فرانسه بگیرید یا از سایت سفارت دریافت نمایید. این فرم باید به تعداد افرادی که به همراه شما سفر می کنند، گرفته و به صورت جداگانه پر شود. با توجه به این که برای دریافت ویزای فرانسه باید به صورت حضوری در مصاحبه شرکت کنید، پس از پر کردن فرم درخواست وارد سایت شده و درخواست خود را ثبت نمایید. سپس یک وقت ملاقات حضوری برای مصاحبه بگیرید. در روز مصاحبه باید نسخه ی چاپی برگه ی درخواست، فرم پرشده ی درخواست و مدارک مورد نیاز را با خود به همراه داشته باشید.

فرم درخواست ویزا

شرایط ویزای توریستی فرانسه : مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی فرانسه

1. دریافت ویزای توریستی فرانسه : شناسنامه ایرانی: اصل شناسنامه به همراه کپی تمامی صفحات آن
2. دریافت ویزای توریستی فرانسه : گذرنامه: برای خروج از کشور داشتن گذرنامه ضروری است. گذرنامه ی شما باید حداقل تا دوماه پس از تاریخ اعتبار ویزای شما، اعتبار داشته باشد. اصل گذرنامه را به همراه کپی 5 صفحه ی اول آن و کپی صفحاتی که دارای مهر روادید می باشد، به همراه داشته باشید.
3. دریافت ویزای توریستی فرانسه : دو قطعه عکس رنگی: بر اساس مقررات شینگن، عکس شما باید بر روی برچسب ویزا چاپ شود. عکسی مورد قبول است که ویژگی های زیر را دارا باشد:
عکس رنگی با زمینه ی سفید
تمام رخ
کمتر از سه ماه پیش گرفته شده باشد.
با چهره ی فعلی شما همخوانی داشته و قابل تشخیص باشد.
ابعاد عکس 35 در 45 میلی متر بوده و فاصله ی بین سطح بالای سر و چانه، 32 میلی متر باشد.
توجه داشته باشید که برای هریک از همراهانتان که نام آن ها در گذرنامه ی شما ذکر شده نیز دو قطعه عکس به همراه داشته باشید.
4. دعوت نامه: از خانواده، دوست یا آشنایی که در فرانسه دارید بخواهید تا اصل دعوت نامه را برای شما ارسال کند. اصل دعوت نامه به همراه یک کپی از آن باید همراه شما باشد.اگر دعوت نامه ندارید، باید برگه ی رزرو هتل برای مدتی که در فرانسه هستید را به همراه داشته باشید یا مدرکی داشته باشید که نشان دهد شما در آن جا صاحب مسکن هستید. به همراه داشتن یکی از مدارک مورد نظر مانند سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت کافیست. از مدارک خود یک کپی تهیه کنید.
5. اجازه ی والدین کودک: اگر متقاضی ویزا کودکی باشد که به تنهایی سفر می کند یا به همراه یک شخص ثالث به مسافرت می رود، اجازه ی کتبی و رسمی پدر، مادر یا قیم قانونی الزامی است. اصل رضایت نامه و کپی آن را به همراه داشته باشید.
6. دریافت ویزای توریستی فرانسه : اسناد رسمی شغلی و منابع مالی: مدت زمان سفر شما و قصد شما از این سفر باید متناسب با وضعیت مالی شما باشد. برای محاسبه ی این میزان، حداقل حقوق روزانه شما در تعداد روزهای اقامت در فرانسه ضرب می شود.اگر صاحب صنف، تجارت یا صنایع هستید، باید مدارک زیر را به علاوه ی کپی آن ها به همراه داشته باشید:
سند قانونی ثبت مؤسسه
صورت حساب بانکی که شامل مشروح عملیات بانکی ماه آخر شما باشد یا دفترچه حساب پس اندازی که تاریخ گشایش حساب در آن ذکر شده باشد.
اگر جزو حقوق بگیران هستید، باید مدارک زیر را به علاوه ی کپی آن ها به همراه داشته باشید:
گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ دقیق شروع به کار و مدت مرخصی ذکر شده باشد.
فیش حقوق ماه قبل و صورت حساب بانکی که شامل مشروح عملیات بانکی ماه آخر شما باشد یا دفترچه حساب پس اندازی که تاریخ گشایش حساب در آن ذکر شده باشد.
اگر جزو کارکنان مستقل و مشاغل آزاد هستید، باید مدارک زیر را به علاوه ی کپی آن ها به همراه داشته باشید:
کارت صنفی
صورت حساب بانکی که شامل مشروح عملیات بانکی ماه آخر شما باشد یا دفترچه حساب پس اندازی که تاریخ گشایش حساب در آن ذکر شده باشد.
7. زنان خانه دار یا فرزندان: اشخاص تحت تکفل مانند زنان خانه دار یا فرزندان، باید مدارک زیر را به علاوه ی کپی آن ها به همراه داشته باشند:
گواهی کار متکفل (شوهر یا پدر)
صورت حساب بانکی که شامل مشروح عملیات بانکی ماه آخر متکفل (شوهر یا پدر) باشد یا دفترچه حساب پس اندازی که تاریخ گشایش حساب در آن ذکر شده باشد.
8. گواهی اشتغال به تحصیل: برای دانش آموزان و دانشجویان داشتن گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است. اصل گواهی را به علاوه ی کپی آن به همراه داشته باشید.
9. فرم مربوط افرادی که ملیت فرانسوی دارند: افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن ها ملیتی فرانسوی دارد، باید دو فرم مربوط به این مسئله را دریافت کرده و پر کنند. این فرم ها را می توانید از سایت با بخش ویزای سفارت دریافت نمایید.اصل مدارک مورد نیاز به علاوه ی یک فتوکپی از هریک، را باید در روز مصاحبه به همراه داشته و تحویل بخش ویزای سفارت دهید. اصل مدارک مطابقت داده شده و به شما برگردانده می شود و کپی در پرونده ی مربوط به ویزای شما قرار می گیرد.

دریافت ویزای فرانسه

شرایط ویزای توریستی فرانسه : مرحله ی آخر: صدور ویزای توریستی فرانسه

دو هفته طول می کشد تا مدارک شما مورد بررسی اولیه قرار گیرد و در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشد، 6 هفته پس از تحویل مدارک صدور ویزای شما تایید می شود. اگر شما واجد شرایط دریافت ویزا شناخته شوید، باید مدارک زیر را به هنگام دریافت ویزا به همراه داشته باشید:
شرایط ویزای توریستی فرانسه و بیمه مسافرتی: افرادی که درخواست ویزا داده بودند باید بیمه ی مسافرت فردی یا جمعی داشته و آن را به همراه داشته باشد. حداقل مبلغ این بیمه سی هزار یورو به ازای هر شخص می باشد که مواردی مانند هزینه های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت های پزشکی، هزینه های بیمارستانی اضطراری و هزینه های احتمالی نیاز به درمان را تحت پوشش خود قرار می دهد. این بیمه باید در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر بوده و تا پایان اقامت شما اعتبار داشته باشد. شرکتی که بیمه ی خود را از آن دریافت می کنید، باید یک نماینده ی معتبر در کشور فرانسه داشته باشد. شخصی که از شما دعوت کرده است نیز می تواند بیمه ی مسافری را در یک شرکت فرانسوی انجام دهد.
شرایط ویزای توریستی فرانسه و بلیط هواپیما: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد فرانسه یا رزرواسیون قطعی آن
شرایط ویزای توریستی فرانسه و فاکتور پرداخت شده ی هتل: اگر در هنگام درخواست، برگه ی رزرو هتل را به عنوان یکی از مدارک تحویل داده باشید، در این جا باید فاکتور پرداخت شده ی هتل برای کل مدت اقامت خود را ارائه دهید. با ارائه ی این مدارک می توانید ویزای خود را تحویل گرفته و برای سفر آماده شوید.صدور ویزا

نکته ی مهم

تمام مدارکی که در هنگام درخواست ویزا و در روز مصاحبه به سفارت فرانسه تحویل داده اید را در سفر خود به همراه داشته باشید. این امکان وجود دارد که با وجود ویزا، پلیس مرزی فرانسه در هنگام ورود به این کشور از شما درخواست مدارک نیز داشته باشد. در صورت به همراه داشتن مدارک می توانید آن ها را ارائه داده و وارد خاک فرانسه شوید. در غیر این صورت ممکن است از ورود شما جلوگیری شود.

برچسب ها

درباره نویسنده

بلاگ های مرتبط

نظرت چیه
0 دیدگاه و 0 رای ثبت شده است .
مرتب سازی :