تمام آنچه که باید در خصوص نحوه دریافت ویزای کشور فنلاند بدانید !!

یکی از کشورهای که در شمال اروپا قرار دارد، فنلاند می باشد. هلسینکی پایتخت این کشور است. سفارت فنلاند در ایران خدماتی را بر کسانی که اهل فنلاند نمی باشد در نظر گرفته است که از این خدمات می توان به صدور ویزای شینگن اشاره کرد. همچنین یکی از  خدمات دیگر این سفارت دریافت درخواست اجازه اقامت و کار از متقاضیان است که این درخواست ها را به اداره مهاجرت کشور فنلاند ارسال می کند. با همگردی همراه شوید تا تمام اطلاعاتی که برای دریافت ویزای کشور فنلاند نیاز دارید را بدانید.
شرایط سفر به فنلاند

سفارت فنلاند کجاست؟

برای اینکه بتوانید به سفارت این کشور در تهران بروید باید به خیابان شریعتی، خیابان میرزاپور، کوچه حدادیان، شماره 2 مراجعه کنید.
تلفن: 23512250
فکس: 22236230
کد پستی: 19395-1733
ایمیل: [email protected]
برای دیدن آدرس سایت سفارت فنلاند، اینجا را کلیک کنید.

فنلاند

ساعات کاری سفارت فنلاند

یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 12، ساعت کاری بخش خدمات مرتبط با اخذ ویزا و اجازه اقامت می باشد.
ساعات پاسخگویی به درخواست ها از طریق تماس تلفن 23512250 از یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 1:30 تا 3:30 بعد از ظهر می باشد. همچنین ساعات پاسخگویی به تماس ها در فصل تابستان در روزهای پنج شنبه از ساعت 10 تا 12 ظهر می باشد.
از یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 تا 12 ساعت کاری بخش امور مرتبط با گذرنامه برای کسانی است که اهل فنلاند می باشند.

کشور فنلاند

وقت سفارت فنلاند

سفارت فنلاند کارهای تحویل مدارک برای درخواست ویزا در ایران را به صورت برون سپاری انجام می دهد. در تاریخ 30 نوامبر 2017 که معادل با 9 آذر ماه 1396 می باشد،  مرکز درخواست ویزای فنلاند در تهران کار خود را شروع کرد. این مرکز تحت نظارت وی اف اس گلوبال (VFS Global) است. کار اصلی این مرکز جدید، سرعت دادن به کارهای درخواست ویزای شینگن به فنلاند و استونی است.
کسانی که می خواهند در این مرکز نوبت بگیرند باید پیش از درخواست خود به آدرس [email protected] ایمیل بزنند . این سامانه کار خود را از 23 نوامبر (2 آذر ماه) شروع کرده است.
فرم درخواست ویزا را می توانید به روش آنلاین کامل کنید.
برای تحویل مدارک به مرکز درخواست ویزا باید شخصا حضور داشته باشید، چون اثر انگشت شما ثبت خواهد شد. باید هزینه ای را بابت خدمات به مرکز درخواست ویزا پرداخت کنید.
کسانی که درخواست خود را در این مرکز ثبت می کنند، گذرنامه شان توسط پست به آدرسی که معرفی کرده اند ارسال خواهد شد.
برای اینکه از سایر خدمات این سفارت مطلع شوید به وب سایت اصلی مرکز درخواست ویزای فنلاند مراجعه کنید.
حتی بعد از اینکه مرکز درخواست ویزای کشور فنلاند کار خود را آغاز کرده است، بررسی درخواست ها و تمام تصمیم گیری ها توسط سفارت فنلاند انجام می گیرد.

مرکز درخواست ویزا در ایران

آدرس: تهران، منطقه 1، خیابان مقدس اردبیلی، مرکز خرید پالادیوم، طبقه 11
ساعات کاری: 17:00 – 08:00
ساعات پذیرش مدارک: 15:00 – 08:00
ساعات برای برگرداندن گذرنامه به متقاضی: 17:00 – 15:00
ایمیل: [email protected]@vfshelpline.com

ویزای فنلاند

مدارک ویزای کشور فنلاند

برای اینکه بتوانید ویزای کشور فنلاند را تهیه کنید باید مدارک زیر را در زمان مقرر به سفارت فنلاند تحویل دهید. این مدارک به تاییدیه از سوی دادگستری و وزارت امور خارجه هیچ نیازی ندارند.
1. باید اصل پاسپورت همراه با امضا و در کنار آن پاسپورت های قبلی را نیز داشته باشید.
باید بعد از تاریخ ورود حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
حتما باید هر فرد یک گذرنامه جداگانه ارائه دهد.
2. به همراه داشتن 6 قطعه عکس تمام رخ رنگی در سایز 6×4 که دارای زمینه سفید باشد.
3. باید اصل شناسنامه و ترجمه آن را به همراه داشته باشید. همچنین از تمام صفحات شناسنامه کپی تهیه کنید.
4. باید اصل گواهی حساب بانکی را ترجمه کنید و آن را با مهر و امضاء بانک به همراه داشته باشید.
الف) حساب های جاری: کارکرد شش ماه اخیر
اگر صورت گردش حساب خود را ندارید می توانید گواهی موجودی حساب را نیز ارائه دهید.
ب) سپرده های بانکی
باید ترجمه گردش حساب از سوی بانک را به همراه مهر بین الملل ارائه دهید.
برای هر نفر باید حداقل 500.000.000 ریال موجودی حساب یا سپرده وجود داشته باشد.
5. به همراه داشتن ترجمه سند مالکیت با اصل آن و تائیدیه دادگستری
6. اصل و ترجمه مدارک شغلی:
الف) مدارک پروانه دائم پزشکی، پروانه مطب، کارت نظام پزشکی برای پزشکان مورد نیاز است.
ب) مدرک پروانه وکالت برای وکلا مورد نیاز است.
ج) مدارک حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه برای کسانی که شغل دولتی دارند، مورد نیاز است.
د) ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی برای افرادی که بازنشسته هستند، الزامی است.
ه) ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت برای کسانی که شغل غیر دولتی دارند، الزامی است.
و) ارائه جواز کسب / آگهی تأسیس برای کسانی که خویش فرما هستند مورد نیاز است.
ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه باید اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار را به سفارت ارائه دهند.
کسانی که می خواهند در سال تحصیلی به این کشور سفر کنند باید علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از سوی مدیریت مدرسه با تاریخ سفر را ارائه دهند.
7. خانم های که ازدواج کرده و قصد سفر به صورت تنهایی دارند باید رضایت نامه محضری ارائه کنند. همچنین فرزندان زیر 18 سال که قصد سفر به صورت تنهایی دارند باید رضایت نامه محضری تهیه کنند.
8. خانم های که خانه دار هستند حتما باید ترجمه مدارک شغلی همسر خود را به همراه داشته باشند.

کشور زیبای فنلاند

شما هم میتوانید نویسنده مجله همگردی باشید

همرسانی کنید:

پست های مرتبط

تعداد نظرات کاربران
0
مرتب سازی بر اساس:
    تا کنون نظری ثبت نشده است.
گروهها
پربازدیدترین های ماه